Nieuwsbrief | Nieuwbouw Scholen Pijnacker-Noord | 28 juni 2021
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Webversie
Gemeente Pijnacker-Nootdorp

Tijdens de digitale informatieavonden (eind februari en begin maart) zijn er vooral vragen gesteld over het thema verkeer. Deze vragen gingen met name over de hoeveelheid verkeer door de wijk en over de aansluiting van de omliggende wegen op het parkeererf. Wij hebben aangegeven dit onderwerp verder uit te werken.

Laat u informeren tijdens de (digitale) informatieavond

In samenwerking met een verkeersbureau is de verkeersintensiteit beter inzichtelijk gemaakt. En is de aansluiting op het parkeererf uitgewerkt. Wij informeren u graag over de gemaakte keuzes en de daarbij gemaakte afwegingen. Ook zijn wij benieuwd naar uw vragen en opmerkingen.

We organiseren daarom twee digitale informatieavonden. U bent van harte welkom op 8 juli of 12 juli van 19.30 tot 21.00 uur. Geef uw voorkeursdatum uiterlijk 5 juli door. Stuur hiervoor een mail naar ickpijnackernoord@pijnacker-nootdorp.nl. U ontvangt een bevestiging, link naar de bijeenkomst en praktische informatie van ons.

Na afloop van de laatste informatievond is de gedeelde informatie terug te vinden op onze website: www.pijnacker-nootdorp.nl/ikcpijnackernoord. Op deze website vindt u ook de informatie die wij tijdens de eerdere informatieavonden hebben gedeeld.

Liever telefonisch contact?

Is het voor u niet mogelijk om aan te sluiten bij een informatieavond, maar gaat u wel graag met ons in gesprek over het thema verkeer? Dan is het mogelijk om een telefonische afspraak te maken. Mail hiervoor uw naam en telefoonnummer naar ikcpijnackernoord@pijnacker-nootdorp.nl. Dan maken we een belafspraak met u.

Contact
Marieke van der Heijden
Postbus 1, 2640 AA Pijnacker
Tel: 14 015
ikcpijnackernoord@pijnacker-nootdorp.nl
 
Twitter   Facebook   Youtube   RSS