Nieuwsbrief Hart van Nootdorp | 21 december 2020
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Webversie
Gemeente Pijnacker-Nootdorp
En verder:
Help lotte met afstuderen en maak kans op een cadeaubon van 15,- euro!
Hoe willen inwoners van Pijnacker-Nootdorp betrokken worden bij projecten van de gemeente? U kunt ons helpen om deze vraag te beantwoorden! Hoe? Door het invullen van een online enquête.

Uw antwoorden geven de gemeente meer inzicht in uw wensen en behoeften. En u helpt zo ook Lotte van Rijckevorsel, student aan de Hogeschool van Rotterdam, met haar afstudeeronderzoek.

Het invullen van de enquête vraagt ongeveer 10 minuten van uw tijd. Onder alle deelnemers worden 3 cadeaubonnen t.w.v. €15,- verloot. Deelnemen kan tot en met 31 december 2020.

Ga direct naar de enquête!
Wij wensen u fijne feestdagen en een goed uiteinde!
Inmiddels zitten we letterlijk en figuurlijk in de ‘donkere dagen’ voor kerst. December is normaal gesproken toch de maand van gezellig samenkomen met familie en vrienden. Alle maatregelen maken dat we enigszins beperkt zijn in onze mogelijkheden. De kerstvakantie en feestdagen zullen helaas voor veel mensen anders verlopen dan bedacht. Desondanks hopen we dat u kunt genieten van de komende feestdagen. Wij wensen u fijne dagen en een goed uiteinde!
Contact
Rens Boersma | Sanne Kerkhofs
Tel: 14 015
hartvannootdorp@pijnacker-nootdorp.nl
Postbus 1, 2640 AA Pijnacker
 
Twitter   Facebook   Youtube   RSS